ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ ΑΝΘΡΏΠΩΝ  ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΎ.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shanghai Hangfu Airdrome Equipment Co., Ltd.

Shanghai Hangfu Airdrome Equipment Co., Ltd.

1
Shanghai Hangfu Airdrome Equipment Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HF
Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200
Ετήσιες πωλήσεις : 8,000,000-12,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 1985
Εξαγωγή pc : 40% - 50%

, Co. εξοπλισμού αεροδρομίων της Σαγκάη Hangfu, ΕΠΕ είμαστε μια από τις κύριες κατασκευές του (GSE) εξοπλισμού υπηρεσιών ομάδας στην Κίνα. Η κύρια επιχείρηση μας είναι να σχεδιάσει, οι υπηρεσίες manufcture, rentnal και πωλήσεων GSE. Στοχεύουμε να κάνουμε την επιχείρηση αεροπορίας σε φιλικότερες προς το περιβάλλον συνθήκες εργασίας και οι δαπάνες λειτουργίας. Επίσης στοχεύουμε στα προϊόντα υψηλά - ποιότητα, αξιόπιστος και αξία για τον εξοπλισμό χρημάτων που μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα και αποτελεσματικός στην επιχείρηση αεροπορίας. Η περιοχή εργοστασίων μας είναι 45000 τετράγωνα. μετρητές.

 

Αναγνωρίσαμε ISO9001: πρότυπα του 2015, ISO14001, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας και CE.

Έχουμε τις επιχειρησιακές σχέσεις με 32 αερογραμμές και 118 αερολιμένες, και σε Κίνα καθώς επίσης και μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά καταστήστε την εργασία αερολιμένων ευνοϊκή για το περιβάλλον, αρχίζουμε να αντιπροσωπεύουμε ή ηλεκτρικό οδηγημένο όχημα κατασκευής από το 2010. Τώρα έχουμε τον ηλεκτρικό οδηγημένο ρυμουλκώντας φορτωτή ζωνών τρακτέρ και μεταφορέων. Φυσικά, έχουμε επίσης πετρελαινοκίνητο το όχημα σε αυτά τα δύο στοιχεία.

Προκειμένου να μειωθεί το κόστος λειτουργίας, κάνουμε επίσης τα ηλιακά ή ρυμουλκήσιμα οδηγημένα βήματα επιβατών για τα στενά αεροσκάφη σωμάτων. Κάνουμε επίσης το ρυμουλκήσιμο φορτωτή ζωνών μεταφορέων που μειώνουν το αρχικό κόστος για το χειριστή του χαμηλού μεταφορέα.

 

Τα άλλα προϊόντα που έχουμε είναι φορτηγό πόσιμου νερού, φορτηγό νερού αποβλήτων, κινητοποιημένα βήματα επιβατών, φορτηγό απορριμάτων, πίσω τρακτέρ ώθησης, κ.λπ.

 

Στα non-powered προϊόντα, καλύπτουμε σχεδόν τη μεγάλη έκταση των απαιτήσεων μονάδων. 

 

Εμείς commite οι ίδιοι για να προαγάγει «πράσινο» GSE ώστε να επιτευχθεί ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Ο στόχος μας είναι να επιτύχουμε ενός από το καλύτερο και να καταστήσουμε τους πελάτες μας ικανοποιώ?. 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Hangfu Airdrome Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. John Zhang

Τηλ.:: 86-21-58229888

Φαξ: 86-21-58228228

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)